Sök
0
VARUKORG
Summa 0 kr

Våra leverantörer

Här finner du vilka leverantörer som vi har valt att samarbeta med. Klicka dig gärna vidare på länkarna för mer information. Observera att alla olika slags tillbehör som vi säljer hjälper vi dig gärna att även montera i vår verkstad.

 

Yamaha Motor 

Scandinavia Världens mest eftertraktade,populäraste och pålitliga serie med utombordsmotorer.


Yamarin 
Kvalitetsbåtar ifrån Finland med de bästa tänkbara sjöegenskaper och prestanda.

Buster 
Kvalitetsbåtar ifrån Finland för dig som söker en bekymmersfri och lättskött båt i aluminium med mycket bra sjöegenskaper.
Linder 
Svensktillverkade rodd- och styrpulpetsbåtar, men även kanoter i aluminium av högsta kvalitet.
Sandström Innovation AB 
Traditionella öppna båtar i plast. Välj bland 10 olika modeller. För dig som söker en mindre allroundbåt av högsta kvalitet och finish. Båtarna är tillverkade i Sverige och är CE-märkta och har 2 års skrovgaranti.

Yanmar 
En av världens största dieselmotortillverkare. Ett komplett motorprogram från 9hk till 900 hk med backslag eller drev. Svedea.se Vårt val av båtförsäkringsbolag, som vi är auktoriserat ombud för.

 


Comstedt 
Vår leverantör av hydraulstyrningar Seastar, Baystar och mekaniska styrningar reglage och kablar. Johnsson pumpsortiment marinelektronik och mycket mer.
Garmin 
Världens största tillverkare av navigationsutrustning med ett stort uttbud av produkter.

TK-Trailer 
Svensk kvalitet sedan 1989
TK Trailer grundades 1989 av Tord Karlsson i Boxholm. Företaget är familjeägt och drivs med en brinnande ambition att perfektionera båttrailers och vagnar, så att våra kunder tryggt kan ta upp, transportera och förvara båtar och övrigt gods.

Vår långa erfarenhet har gett oss självförtroende till våra produkter. Vi utvecklar ständigt våra modeller, delar och råmaterial håller högsta kvalitet.


Baltic 
Det självklara valet när det gäller säkerhet på sjön. Svensktillverkade flytvästar, uppblåsbara räddningsvästar, flytoveraller, flytvästar för vattensport och mycket mer.

 


Tiki 
Ett prisvärt båttrailer program av bra kvalitet. Här finner du även EU-trailers och trailers för vattenskotrar (waverunner) och mycket mer.
Båtsystem 
Badbryggor, peken, stävstegar, badstegar, pulpits, ankarspel, ledbelysning och mycket mer hittar du här.
Handelsbanken Capital 
Markets I samarbete med Handelsbanken hjälper vi dig med finansieringen.
Sjöassistans 
Om båtturen inte blir riktigt som du hade tänkt dig. Problem = ring Sjöassistans.

WAECO 
Produkter för en bra komfort ombord i båten eller bilen. Kylskåp, kylboxar, belysning, spisar, gasol, sanitetssystem.

SweBoat 
Sweboat är båtbranschens intresseorganisation. Sweboat värnar och främjar båtlivet.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår