Pris från: 478500:- (Ink moms)

Yamarin 63 BR

Yamarin 63 Bow Riders föränderliga, stora sittbrunnen erbjuder goda utrymmen för fartfylld fritidstillvaro till sjöss. De vita förenklade linjerna framhävs av mörka dynor och svarta plexidetaljer i t.ex. stuvutrymmens dörrar och lock.

Föraren har framför sig en 10 tums Yamarin Q-smartskärm. Yamarin Q är en mångsidig kördator och ett infotainment-system, som på den lätthanterliga och klara pekskärmen visar båtens mätare, elektroniska kartor, användarinstruktioner och hanteringen av en diger tillvalsutrustning. 

Moderna pulpeter och en förbättrad ergonomi garanterar en bekväm färd för såväl föraren som passagerarna.

Vid Yamarin 63 Bow Riders planering har man satsat på utomordentliga köregenskaper. Med en Yamaha-utombordare med maxeffekt 150 hk stiger toppfarten till över 44 knop.

Yamarin 63 Bow Rider har en större sittbrunn än sin föregångare, den är väl tilltagen och överskådlig med tryggt passage från såväl för som akter: akterbänkens ryggstöd är vikbart och sittkudden löstagbar, så det är lätt och tryggt att stiga ombord på båten via akterns badplattform och fotsteg. Till fören går man via dörren mellan pulpeterna och landstigningen sker tryggt via förens stadiga trappa med hjälp av de höga räcken.

Yamarin 63BR + Yamaha F115BETX + Akterkapell + Teakset + Sonar Pris: 478.500 kr

Yamarin 63BR + Yamaha F130AETX  + Akterkapell + Teakset + Sonar Pris: 489.000 kr

Yamarin 63BR + Yamaha F150DETX  + Akterkapell + Teakset + Sonar Pris: 513.000 kr

 

Teknisk information

Längd:  6,3
Bredd:  2,35
Vikt:  880
Antal personer:  6
Motor rekommendation:  115–150
Akterspegel: 
CE-Godkänt:  Ja
Design kategori:  C
Förinställad för Yamaha motorer:  Ja

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår