Pris från: 456000:- (Ink moms)

Yamarin Cross 62 BR

Båten på drygt sex meter med aluminiumskrov och glasfiberdäck erbjuder gott om utrymme för sju personer och lämpar sig utmärkt för t.ex. dagsturer, vattensporter, som stugbåt och pendelbåt.

Båten med goda köregenskaper går stabilt också i hårdare väder och tack vare sin sportighet lämpar den sig väl även för vattensporter. Med största rekommenderade motoralternativ, 130 hk Yamaha, är toppfarten ca 38 knop.

 Yamarin Cross 62 Bow Riders strömlinjeformade vindruta med sidorutor som sträcker sig långt bak garanterar ett bra vindskydd såväl för föraren som passagerarna på akterbänken. Båten har ett verkligt stor akterutrymme, där det finns en rejält tilltagen U-soffa. Med bordet som fås som tillval kan utrymmet förvandlas till en bekväm solbadsplattform. Även i fören finns sittplats och fritt utrymme.

 Därtill gör förens höga stävräcke och de stadiga fotstegen det lätt att komma iland och stiga upp på bryggan. Aluminiumdurken är tålig och lätt att hålla ren.

Yamarin Cross 62BR + Yamaha F115BETX 456 000 kr

Yamarin Cross 62BR + Yamaha F130AETX 467 000 kr

JUST NU : Akterkapell på köpet !!  ( Värde 13.400:-)

Teknisk information

Längd 6,15 m
Bredd 2,29 m
Vikt 875 kg
Antal personer 7
Motorrekommendation 130–150 hk
Akterspegel
CE godkänt Ja
Designkategori
Förinställad för Yamaha motorer Ja

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår