Pris från: 104500:- (Ink moms)

Sandström Classic 430 S

Användning

Classic 430 är den minsta modellen av Classic-båtarna. Den är relativt liten och smidig om man jämför med övriga båtar i denna serie. Den lämpar sig bäst om man behöver en mindre båt, där krav på höga farter i kombination med tunga laster inte är avgörande, samtidigt som man har krav som regnläns och god stabilitet. Lätt lastad kutar den dock iväg ca 20 knop.

Disponering

Skrovet är designad i klinkad stil, som planar i högre hastigheter. Det har en rejäl, massiv köl, som gör båten kursstabil och lättrodd. Båten har en rejäl reling runt om, där pollare och årklyksfästen har plats. I fören en sittoft, och midskepps en roddtoft med sparklist i durken. Akteröver har den ett stort tankutrymme, som även rymmer batteri. Luckan till stuvfacket utgör sittoft i aktern. Motorbrunnen har rejäla motorplåtar i aluminium. Utvändigt har den en rostfri badstege i aktern och klass-3 låsögla i fören. Årorna ryms invändigt utefter skrovsidan.  Den grå halkskyddade durken minskar smutsgrannheten och förlänger nybåtskänslan.

Garanti och säkerhet

Båten är CE-märkt och har tre års garanti. Den har polyuretanskum som gör att den flyter vattenfylld. Skummen är placerad under relingen och under durken. Den har en plan och halkskyddad durk. I aktern finns en rostfri stege att använda för att ta sig ombord igen om man ofrivilligt hamnar i vattnet. Det sitter en klass-3 låsbygel i fören. Handtag finns vid alla sittplatser.

Standardutrustning

Styrpanel, ruta, rutbåge, åror, årklykor, rostfri badstege, dyvika, klass-3 låsbygel

Pris men Yamaha F-20 BEPL

Teknisk Data

VIKT (ENDAST BÅT) 230 kg
DIMENSIONER 4.30 x 1.80 m
AVSEDD FÖR

5 pers

REK MOTOR

10-20 hk, lång rigg

CIRKAHASTIGHET MED 1 RESP 2 PERSONER

10 hk: 12 resp 7 knop

DESIGNKATEGORI

C

REK HISSNING FRÅN AKTERSPEGEL

20 mm

LÄNGD STYRWIRE

Sidomonterad styrpulpet: 2,75 m, Mittmonterad styrpulpet: 4 m

LÄNGD REGLAGEWIRE

Sidomonterad styrpulpet: 7 fot, Mittmonterad styrpulpet: 11 fot

AKTERSPEGELHÖJD

0,51 m

INV. FRIBORDSHÖJD

0,50 m

REGNLÄNS

Ja

RIGGLÄNGD

Lång

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår