Pris från: 18400:- (Ink moms)

Sandström Basic 380 R

Basic 380 är en liten båt för upp till 3 personer lämplig för rodd, elmotor eller liten snurra.

Användning

En lätt och smidig båt för 1-3 personer att använda till kast- och metfiske, roddturer eller med en liten snurra på akterspegeln. Med sina smidiga mått och sin ringa vikt är den lätt att hantera såväl sjösatt som upptagen på land. Båten är enkel att ta med på en liten släp eller flaket på en mindre lastbil om man vill byta fiskevatten.

Disponering

Skrovet till Basic 380 är designad i klinkad stil med kraftig, massiv köl som ger en kursstabil och lättrodd båt som planar vid högre hastigheter. Föröver en sittoft för passagerare. I mitten en roddtoft och i aktern en sitttoft för två personer. Den har en plan durk med sparklist för roddaren samt ösbrunn i aktern. Utvändigt har den en stävögla både i för och aktern att använda vid förtöjning, samt remmar att fästa årorna med. Motorbrunnen har rejäla motorplåtar i aluminium. Den grå, halkskyddade durken minskar smutsgrannheten och förlänger nybåtskänslan.

Garanti och säkerhet

Båten är CE-märkt och har tre års garanti. Den har fyra flyttankar som gör att den flyter vattenfylld. Ett lufttätt skott i för och akter samt polyuretanskum under mitt- och aktertoften. Den har en plan och halkskyddad durk. I aktern finns fotsteg att använda för att ta sig ombord igen om man ofrivilligt hamnar i vattnet. Det finns handtag vid alla sittplatser.

Standardutrustning

Åror, årklykor och dyvika

Pris endast båt

Teknisk Data

VIKT (ENDAST BÅT) 100 kg
DIMENSIONER 3.78 x 1.45 m
AVSEDD FÖR

3 pers

REK MOTOR

2-6 hk alternativt 12 V elmotor, kort rigg

CIRKAHASTIGHET MED 1 RESP 2 PERSONER

2 hk: 3 knop

DESIGNKATEGORI

D

REK HISSNING FRÅN AKTERSPEGEL

0 mm

INV. FRIBORDSHÖJD

0,43 m

REGNLÄNS

Nej

RIGGLÄNGD

Kort

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår