SÄLJS ÖVER HELA EUROPA

Pioner är ett av Norges mest kända båtmärken och vi växer stadigt i Europa, något som vi är väldigt stolta över.

De unika, rotationsgjutna båtarna säljer bra på den norska båtmarknaden och de exporteras och säljs i länder som Tyskland, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannien, Island, Nederländerna, Frankrike, Spanien och Schweiz.

Pioner tillverkar idag 10 båtmodeller. De passar alla lika bra i inlandets sötvatten som i kusternas saltvatten.

EXTRA SÄKERHET FÖR DIG SOM BÅTKÖPARE

Vi har som mål att få alla våra båtmodeller godkända hos Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) – det ger en extra säkerhet för dig som båtköpare.

DNV-GL övervakar vår produktion samt testar och godkänner våra båtmodeller för att kontrollera att CE-reglerna uppfylls. Under 2016 blev Pioner-modellerna omcertifierade av DNV-GL enligt det nya fritidsbåtdirektivet 2013/53/EU.

Båtarna rotationsgjuts i polyetylen – ett mycket robust material med UV-stabilisator. Båtarna gjuts i ett stycke och tål påfrestningar som stötar och slag, stora temperaturskillnader och solljus.
Båtarna fordrar minimalt med underhåll och har lång livslängd.
Dessa egenskaper har gjort Pioner-båtarna populära.
Vi på Pioner värnar om miljön och omgivningen. Våra moderna båtar är återvinningsbara.
Vi har stränga procedurer för hela vår produktion och vi har ett ISO-certifierat kvalitets- och miljöstyrningssystem. I kombination med stor yrkesmässig kompetens hos våra anställda säkerställs Pioner-båtarnas kvalitet.

MINIMALT UNDERHÅLL

Båtarna behöver minimalt med underhåll. Detta ger dig som slutanvändare mer tid och ett «enkelt båtliv». Om oturen skulle vara framme och det skulle uppstå en skada på din Pioner, är det inga problem att reparera.

LÅNG LIVSLÄNGD

Pionerbåtarna tillverkas i ett plastmaterial som innehåller en UV-stabilisator som gör att båten behåller sin färg och materialstyrka länge.

STABILITET

Utformningen på skrovet ger stabilitet vilket gör det lättare att röra sig i båten men också ta sig i och ur båten. Båtarna har en konstruktion med dubbelt skrov vilket ger mjuk gång, god bärkraft och flytkraft samt trygghet.

SÄKERHET

Pioner-modellerna kontrolleras och godkänns av det norska klassningssällskapet Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som är en oberoende tredje part. Detta ger Pioner-användaren trygghet och möjligheten att njuta av båtlivet.

 

 

 

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår