Pris från: 439000:- (Ink moms)

Buster XL

Nya Buster XL kombinerar storbåtsegenskaper i en mindre ekonomisk klass. Nya Buster XL är en snygg och gedigen mångsysslare, som vi ytterligare har förbättrat med en ny, rymligare däckslösning. Fotutrymmet i aktersoffan är markant större, och den ändrade tyngdpunkten bidrar till att båten fungerar ypperligt även med blygsammare motorstyrkor. Samtidigt, skulle du föredra ett mer sportigt upplägg, har vi uppgraderat maxeffekten till hela 130 Yamaha hästkrafter.

Nya XL är valet för den kvalitetsmedvetna båtköparen som värdesätter helhetsekonomi. Wrap around vindrutan i riktigt glas med vindrutetorkare bidrar till komfort och säkerhet. Digra stuvutrymmen och boxar för förtöjningsrep ökar komforten ombord. Audiosystemet i ENTERTAINMENT paketet underhåller resenärer under längre sträckor. De nya beslagen och räcken i rostfritt stål bidrar till kvalitetskänslan och utseendet. 

Buster XL är välförtjänt en av våra bästsäljande modeller. Osänkbara och strömlinjeformade XL är ett distingerat val som både förbindelsebåt och nöjesbåt tillika. De relativt sett stora badplattformerna är planerade för nöje. Inte att undra på att dethär har varit en av våra bästsäljare genom tiderna. Vi har allt skäl att tro att nya XL kommer att fortsätta i samma spår. Förtroendet vi fått är en hederssak för oss.

Buster XL + Yamaha F100FETL & Comfort + Canvas-paket + Fishfinder H. Vindrutetorkare Pris: 439 000 kr

Buster XL + Yamaha F115BETL & Comfort + Canvas-paket + Fishfinder H. Vindrutetorkare Pris: 449 000 kr

Säkerhetspaket + Securmark ingår.  ( Värde 10.000:- )


  • Personer 7
  • Bärighet 695 kg
  • Vikt (utan motor) 620 kg
  • Bredd 2.17 m
  • Längd 5.94 m

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår